Werkkleding

Werkkleding voor ieder beroep

JOBMAN Workwear is er voor de professional werkzaam in service-  en technische beroepen. Er is goed gekeken naar de optimale prestatie van de kleding. De kosten staan in verhouding tot de specificaties. Ook al doet de naam anders vermoeden, voor dames is er ook voldoende keus in werkkleding. Wil je meer informatie over werkkleding in Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Dordrecht of Zeeland neem dan contact met ons op!

Veiligheid staat voorop

JOBMAN heeft het assortiment onderverdeeld in vier prestatieniveaus. Deze niveaus hangen samen met de behoefte aan functionaliteit, bewegingsvrijheid, prestatie en flexibiliteit van de drager. De categorieën bestaan uit:

  • Practical
  • Functional
  • Technical
  • Advanced

JOBMAN Workwear

Met de aanschaf van JOBMAN Workwear kiest u voor werkkleding van zeer hoge kwaliteit waarbij functionaliteit, bescherming en eigentijds design voor iedere professional haalbaar is. Door gebruik van duurzame en innovatieve materialen staat JOBMAN garant voor comfort tijdens praktisch gebruik. De uitgebreide collectie is geschikt voor zowel binnen als buiten en voor verschillende functies. Dit geeft de mogelijkheid om iedere werknemer dezelfde gewenste uitstraling te geven.

Er zijn geen short-cuts naar deskundigheid. Het ontwikkelen van werkkleding kost know-how, oog voor detail en veel ervaring. JOBMAN werkt daarom intensief samen met professionals omdat de werkplek immers de enige plek is waar echt gekeken kan worden naar wat werkt en wat niet.

Binnen deze mannenwereld is er in de collectie van JOBMAN ook een assortiment opgenomen voor dames.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

High impact

Kleding waarbij bescherming, comfort en zichtbaarheid een vereiste is, vind je in de Advanced lijn van Jobman. Je vind er kleding geschikt voor werken onder extreme weeromstandigheden, kleding waarbij het zeer belangrijk is dat je zichtbaar bent (high-visibility) die je beschermd tijdens fysieke werkzaamheden (werkbroeken met knee-pads) en kleding die gemaakt is van katoen met een vlamvertragende behandeling. Voor elke beroepsgroep is wel iets te vinden in de jobman-catalogus!

Personaliseer

Jouw kledingstuk personaliseren? Geen probleem! Wil jij jouw favoriete quote, tekst, slogan of bedrijfs- of teamnaam laten drukken? Ook dat doen wij! Bij ons kun je jouw trui, overhemd, poloshirt, t-shirt of jas laten bedrukken. Haal je inspiratie van instagram of pinterest, of misschien heb je zelf een logo of een idee, laat het ons weten. Ook wat bedrukking betreft zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid, de bedrukking kan in vele verschillende kleuren, maar ook in goud of zilver, glitter, flock of zelfs een fijne tijgerprint.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring