Werkkleding Tilburg bestellen

Werkkleding in Tilburg bestellen

Bestel professionele, comfortabele werkkleding in Tilburg bij JaGers Bedrijfskleding. Wij bieden een groot assortiment aan stijlvolle werkkleding van toonaangevende merken. We hebben kwaliteit, duurzaamheid, stijl en comfort hoog in het vaandel staan. Ook kunnen we de werkkleding voor je personaliseren, bijvoorbeeld met je logo of bedrijfsnaam. Welke stijl past bij jouw bedrijf? Wij bedrukken de kleding helemaal naar wens. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bekijk onze online catalogus.

Hoge kwaliteit voor elke branche

Bestel werkkleding in Tilburg van hoge kwaliteit bij JaGers Bedrijfskleding. Wij leveren werkkleding van toonaangevende merken. Bedrijven in vrijwel iedere branche kunnen bij ons terecht, van comfortabele, luxe werkkleding voor de horeca tot veiligheidskleding en de juiste accessoires in de bouw. Bestel bij ons onder andere werkkleding van toonaangevende merken als:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Kwaliteit, comfort, stijl en veiligheid vinden we ontzettend belangrijk, net als het welzijn van mens en milieu. Daarom leveren we werkkleding in Tilburg die op een duurzame manier geproduceerd wordt. Dit kun je herkennen aan keurmerken die verantwoord ondernemen stimuleren. Ook heeft onze kleding het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Gepersonaliseerde luxe werkkleding

Wil je werkkleding laten personaliseren? Onze specialisten bedrukken de werkkleding vakkundig voor je. Truien, overhemden, poloshirts, t-shirts, jassen en nog veel meer: wij voorzien het van de gewenste afbeelding of tekst. Zo kunnen we bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of de bedrijfsnaam op de kleding bedrukken, de slogan of een heel andere tekst. JaGers verzorgt het bedrukken van de werkkleding in Tilburg helemaal op maat, in vrijwel elke kleur en zelfs in goud, zilver, glitter, flock en tijgerprint. De werkkleding past dus perfect bij jouw huisstijl. Voor meer informatie en het bespreken van je design neem je contact op.

Bestel werkkleding in Tilburg

Bestel je werkkleding dus bij JaGers Bedrijfskleding. Wil je meer informatie over de kleding die we aanbieden, persoonlijk advies of de kleding laten bedrukken? Dan neem je contact met ons op. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 0164 – 745795 of door een mail te sturen naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Bestel je werkkleding in Tilburg bij JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring