Werkkleding Dordrecht bestellen

Werkkleding in Dordrecht bestellen

Professionele, luxe werkkleding in Dordrecht bestel je bij JaGers Bedrijfskleding. We hebben een groot assortiment aan werkkleding van de beste merken. Bestel bij JaGers en je kiest voor kwaliteit, duurzaamheid, stijl en comfort. Ook kun je de werkkleding in Dordrecht door ons laten personaliseren, bijvoorbeeld door het te laten bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Wij maken de werkkleding helemaal op maat, wat betekent dat deze perfect past bij je huisstijl. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en je werkkleding te laten personaliseren. Bekijk onze online catalogus.

Voor iedere branche toonaangevende merken

Werkkleding van hoge kwaliteit bestel je bij JaGers Bedrijfskleding. Wij leveren werkkleding van toonaangevende merken. Vrijwel iedere branche kan bij ons bestellen, van comfortabele, luxe werkkleding voor de horeca tot veiligheidskleding en goede accessoires voor in de bouw. Bekijk onze online catalogus en neem contact met ons op. We verkopen onder andere de merken:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Kwaliteit, comfort, stijl en veiligheid vinden we erg belangrijk. Maar ook duurzaamheid vinden we ontzettend belangrijk. Daarom leveren we werkkleding in Dordrecht die duurzaam geproduceerd wordt. Dit kun je herkennen aan de keurmerken die duurzaam ondernemen stimuleren. Ook is de kleding voorzien van het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Luxe werkkleding laten personaliseren

Laat je werkkleding door ons personaliseren. Wij kunnen de werkkleding vakkundig voor je bedrukken. Truien, overhemden, t-shirts, poloshirts, jassen, wij kunnen het allemaal voorzien van de gewenste afbeelding of tekst. Wij kunnen de werkkleding in Dordrecht bedrukken met bijvoorbeeld het logo of de bedrijfsnaam van je organisatie, de slogan of een heel andere tekst. We bedrukken de werkkleding in Dordrecht in vrijwel alle kleuren en zelfs goud, zilver, glitter, flock en tijgerprint. Zo past de werkkleding dus altijd bij jouw huisstijl. Voor meer informatie en het bespreken van je design kun je contact met ons opnemen.

Bestel werkkleding

Bestel de topkwaliteit werkkleding direct online bij JaGers Bedrijfskleding. Voor meer informatie, persoonlijk advies of voor het personaliseren van je werkkleding, neem je contact met ons op. Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0164 – 745795 of door een mail te sturen naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Voor werkkleding in Dordrecht bestel je bij JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring