Werkkleding Roosendaal | maatwerk van topmerken

Werkkleding in Roosendaal bestellen

Ben je op zoek naar professionele werkkleding in Roosendaal? Bestel dan bij JaGers Bedrijfskleding. Wij hebben een groot assortiment aan werkkleding van de beste merken. Bij ons staat kwaliteit, duurzaamheid, stijl en comfort voorop. Wij bieden je bovendien de mogelijkheid om de werkkleding in Roosendaal te personaliseren. Laat het door onze specialisten vakkundig bedrukken. Welke stijl past bij jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden graag met je. Of bekijk onze online catalogus.

Toonaangevende merken voor elke branche

Kies je voor de werkkleding in Roosendaal van JaGers Bedrijfskleding? Dan kies je voor kwaliteit. Wij leveren namelijk werkkleding van toonaangevende merken voor vrijwel iedere branche. Zo kun je bij ons terecht voor merken als:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Van comfortabele, luxe werkkleding voor in de horeca, tot veiligheidskleding en de juiste accessoires voor in de bouw, bij JaGers bestel je de werkkleding die voor jouw werkzaamheden in Roosendaal het meest geschikt is. Naast kwaliteit, comfort, stijl en veiligheid hechten we ook veel waarde aan het welzijn van mens en milieu. Daarom leveren we enkel werkkleding in Roosendaal die op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Dit is te zien aan de keurmerken die duurzaam ondernemen stimuleren. Ook is de kleding voorzien van het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Luxe werkkleding personaliseren

Wil jij de werkkleding die je bij JaGers besteld laten personaliseren? Geen probleem! Je kunt de kleding namelijk door ons laten bedrukken. We voorzien truien, overhemden, poloshirts, t-shirts, jassen en nog veel meer van de gewenste afbeelding of tekst. Wij verwerken bijvoorbeeld de bedrijfsnaam, het logo, de slogan of een andere tekst op jouw werkkleding. Zo is je personeel direct herkenbaar en straalt de werkkleding de huisstijl van je bedrijf uit. We bedrukken in vrijwel alle kleuren en zelfs in goud, zilver, glitter, flock en tijgerprint. Heb je hulp nodig bij het design voor jouw werkkleding in Roosendaal? Neem contact met ons op.

Bestel jouw werkkleding in Roosendaal

Werkkleding voor jouw bedrijf kun je direct bestellen bij JaGers Bedrijfskleding. Wil je meer weten over de kleding die wij aanbieden, of wil je kledingstukken laten bedrukken? Neem dan contact met ons op. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om te bellen via 0164 – 745795 of een mail te sturen naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Voor werkkleding in Roosendaal neem je contact op met de specialisten van JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring