Werkkleding Bergen op Zoom bestellen

Werkkleding in Bergen op Zoom bestellen

Ben jij op zoek naar professionele, representatieve werkkleding in Bergen op Zoom? Je bestelt het eenvoudig direct bij JaGers Bedrijfskleding. Wij hebben kwaliteit, duurzaamheid, stijl, comfort en veiligheid voorop staan. Wij kunnen de werkkleding in Bergen op Zoom bovendien voor je personaliseren. Welke stijl past het beste bij jouw bedrijf en jouw huisstijl? Wij bedrukken de werkkleding helemaal naar wens zodat het perfect bij je past. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bekijk de catalogus.

Kleding van toonaangevende merken voor elke branche

Kies voor kwaliteit en koop je werkkleding in Bergen op Zoom bij JaGers Bedrijfskleding. Wij leveren werkkleding van toonaangevende merken. Voor elke branche kun je in onze catalogus terecht. Van comfortabele, luxe werkkleding voor in de horeca, tot veiligheidskleding met de juiste accessoires voor de bouw, je bestelt het allemaal bij JaGers. Wij hebben kwaliteit, comfort, veiligheid en stijl hoog in het vaandel staan. Maar ook duurzaamheid en het welzijn van mens en milieu vinden we erg belangrijk. Daarom werken we enkel samen met merken die hier ook veel waarde aan hechten. We leveren werkkleding in Bergen op Zoom die voorzien is van de juiste keurmerken die duurzaam ondernemen stimuleren. Ook is de werkkleding voorzien van het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk. Bij ons bestel je onder andere de volgende merken:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Personaliseren van luxe werkkleding

Wil jij je werkkleding bij JaGers laten personaliseren? Dat is geen probleem! Wij kunnen de kleding namelijk helemaal naar wens bedrukken. We voorzien truien, overhemden, poloshirts, t-shirts, jassen en nog veel meer van bijvoorbeeld de gewenste afbeelding of tekst. Denk hierbij aan het logo of de bedrijfsnaam van je organisatie, de slogan of een geheel andere tekst op de werkkleding. Je personeel is op die manier direct herkenbaar. Omdat we bedrukken in vrijwel alle kleuren en zelfs in goud, zilver, glitter, flock en tijgerprint, kunnen we altijd voor zorgen dat de werkkleding in Bergen op Zoom perfect past bij je huisstijl. Neem voor meer informatie en voor het designen van stijlvolle maatwerk werkkleding contact met ons op.

Bestel werkkleding in Bergen op Zoom

De werkkleding voor jouw bedrijf, bestel je dus bij JaGers Bedrijfskleding. Wil je meer informatie over de kleding die we aanbieden, of wil je kledingstukken laten bedrukken? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 0164 – 745795 of door een mail te sturen naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Jouw werkkleding bestel je bij JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring