Werkkleding Breda | maatwerk van topmerken

Bestel werkkleding in Breda

Wanneer je op zoek bent naar professionele werkkleding in Breda, ben je bij JaGers Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment aan werkkleding van de beste merken. Kwaliteit, duurzaamheid, stijl en comfort vinden we belangrijk. Bestel je jouw werkkleding in Breda bij JaGers, dan kun je hier dus ook op rekenen. Wil je de werkkleding laten personaliseren? Geen probleem! De specialisten van JaGers kunnen het vakkundig en helemaal naar wens bedrukken, om ervoor te zorgen dat de kleding perfect bij je huisstijl pas. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of bekijk onze online catalogus.

Toonaangevende merken voor elke branche

Kies jij voor de werkkleding in Breda van JaGers Bedrijfskleding? Dan kies je voor kwaliteit. We leveren namelijk alleen maar werkkleding van toonaangevende merken. Voor vrijwel elke branche kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om comfortabele, luxe werkkleding voor in de horeca of om veiligheidskleding en de juiste accessoires in de bouw, je bestelt bij JaGers Bedrijfskleding. Onze kleding is van hoge kwaliteit, en we hechten bovendien veel waarde aan het welzijn van mens en milieu. We leveren daarom enkel werkkleding die verantwoord geproduceerd wordt. Je kunt dit herkennen aan de keurmerken die duurzaam ondernemen stimuleren. Ook is de kleding voorzien van het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk. Bestel bij ons werkkleding van toonaangevende merken, waaronder:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Personaliseer luxe werkkleding

Je werkkleding in Breda laten personaliseren? Wij kunnen het vakkundig voor je bedrukken, helemaal naar wens. Truien, overhemden, poloshirts, t-shirts, jassen en nog veel meer kunnen we voorzien van de gewenste afbeelding of tekst. Wil je bijvoorbeeld het logo, de bedrijfsnaam, de slogan of een heel andere tekst op je werkkleding in Breda laten bedrukken? JaGers verzorgt de kleding helemaal op maat. We bedrukken in vrijwel alle kleuren en zelfs in goud, zilver, glitter, flock en tijgerprint, dus de werkkleding past in Breda altijd bij de huisstijl. Neem voor meer informatie en om je design te bespreken contact met ons op.

Bestel jouw werkkleding

Bestel de werkkleding voor jouw bedrijf van hoge kwaliteit dus gewoon online bij JaGers Bedrijfskleding! Wil je meer informatie over de kleding, persoonlijk advies of de mogelijkheden bespreken van het bedrukken van de kleding? Dan neem je contact met ons op. Dat kan via het contactformulier hier op de site, bel 0164 – 745795 of stuur een mail naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Jouw werkkleding in Breda bestel je bij JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring