Werkschoenen Dordrecht

Veiligheidsschoenen in Dordrecht bestellen

Wanneer je op zoek bent naar werkschoenen van hoge kwaliteit in Dordrecht, kun je terecht bij JaGers Bedrijfskleding. Bij JaGers bestel je namelijk eenvoudig en snel de juiste veiligheidsschoenen. In ons assortiment vind je ook andere (gepersonaliseerde) bedrijfskleding en accessoires voor elke branche. Bekijk jouw nieuwe werkschoenen in Dordrecht dus in de online catalogus, of neem contact op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Werkschoenen voor iedere branche

Bij JaGers Bedrijfskleding vind je de juiste werkschoenen in Dordrecht voor jouw branche. We bieden een ruime keuze aan veiligheidsschoenen en laarzen van topkwaliteit merken. Zo kun je bij ons terecht voor werkschoenen van onder andere Reebok, Sixton Peak, Base, Walkmate en Wock. Onze veiligheidsschoenen zijn te krijgen in verschillende stijlen, zowel klassiek en modern. Voor elke branche hebben we de juiste schoenen. Bestel bijvoorbeeld werkschoenen voor serviceberoepen, installatie, bouw, zorg en industrie. Voor elke prijsklasse kun je bij JaGers terecht. Zou je graag advies ontvangen over de veiligheidsschoenen die voor jouw werkzaamheden in Dordrecht het meest geschikt zijn? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag verder.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Werkkleding van hoge kwaliteit

JaGers Bedrijfskleding is gespecialiseerd in alle maatwerk bedrijfskleding. Je bestelt bij ons namelijk niet alleen werkschoenen in Dordrecht. We hebben een groot assortiment aan kleding en accessoires voor iedere branche. De kleding kun je bij ons laten personaliseren. We bedrukken het bijvoorbeeld met je bedrijfsnaam, het logo van je bedrijf, de slogan of een andere tekst. Dit doen we in verschillende kleuren en stijlen. Hierdoor past de kleding altijd bij de huisstijl van je bedrijf. We hebben professionaliteit, herkenbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Ook vinden we het belangrijk om te letten op het welzijn van mens en milieu. Daarom leveren we enkel kleding en werkschoenen in Dordrecht die op een verantwoorde manier geproduceerd worden. Onze kleding heeft het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk, en de veiligheidsschoenen in ons assortiment zijn voorzien van keurmerken die verantwoordelijk ondernemen bevorderen.

Bestel veiligheidsschoenen in Dordrecht bij JaGers

Bestel jouw nieuwe werkschoenen in Dordrecht ook bij JaGers Bedrijfskleding. Wil je meer informatie, persoonlijk advies of de mogelijkheden bespreken om gepersonaliseerde bedrijfskleding te bestellen? Neem dan contact op. Dat kan via het formulier hier op de site, door te bellen naar 0164 – 745795 of door een mail te sturen naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Bij JaGers Bedrijfskleding bestel je hoge kwaliteit werkschoenen in Dordrecht.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring