Werkschoenen Bergen op Zoom

Veiligheidsschoenen in Bergen op Zoom bestellen

Voor stevige, comfortabele werkschoenen in Bergen op Zoom, kun je terecht bij JaGers Bedrijfskleding. Wij hebben namelijk een groot assortiment topkwaliteit veiligheidsschoenen. Ook voor maatwerk bedrijfskleding en accessoires kun je bij ons terecht. Lees verder voor meer informatie, neem contact met ons op voor persoonlijk advies of bekijk onze online catalogus.

De beste werkschoenen voor iedere branche

JaGers Bedrijfskleding biedt je een ruime keuze aan werkschoenen in Bergen op Zoom. In ons assortiment vind je veiligheidsschoenen en laarzen geschikt voor elke branche. We vinden kwaliteit zeer belangrijk en leveren uitsluitend producten van betrouwbare merken. Bestel bijvoorbeeld veiligheidsschoenen in Bergen op Zoom van Reebok, Sixton Peak, Base, Walkmate en Wock, beschikbaar in elke stijl, zowel modern als klassiek. Bij ons bestel je werkschoenen in elke prijsklasse. Ben je werkzaam in de bouw, zorg, installatie, industrie of ben je op zoek naar comfortabele werkschoenen die geschikt zijn voor serviceberoepen? Bestel bij JaGers! We geven je bovendien graag advies over de juiste veiligheidsschoenen voor je werkzaamheden in Bergen op Zoom. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Topkwaliteit bedrijfskleding van JaGers

Bestel in het assortiment van JaGers niet alleen je nieuwe veiligheidsschoenen in Bergen op Zoom, maar ook bedrijfskleding en accessoires. Die kunnen we bovendien voorzien van een opdruk. We bedrukken hem bijvoorbeeld met de bedrijfsnaam, het logo van je bedrijf, de slogan of een heel andere tekst. Dit doen we in vele kleuren en stijlen. Dat betekent dat we de kleding volledig aan kunnen passen aan de huisstijl van je bedrijf. Professionaliteit, herkenbaarheid en veiligheid is ontzettend belangrijk voor ons. Ook het welzijn van mens en dier vinden we erg belangrijk. Daarom leveren we werkschoenen in Bergen op Zoom die duurzaam en verantwoord geproduceerd worden. De kleding is onder andere voorzien van het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk. De veiligheidsschoenen in ons assortiment hebben keurmerken die verantwoordelijk ondernemen bevorderen.

Bestel jouw veiligheidsschoenen in Bergen op Zoom

Bestel je nieuwe, comfortabele veiligheidsschoenen in Bergen op Zoom bij JaGers Bedrijfskleding, specialist in bedrijfskleding en -accessoires. Neem contact op voor meer informatie, persoonlijk advies of voor de mogelijkheden van het bedrukken van nieuwe bedrijfskleding. Dat doe je via het contactformulier hier op de site. Ook telefonisch kun je ons bereiken via 0164 – 745795 of door een mail te sturen naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Bij JaGers Bedrijfskleding bestel jij je nieuwe werkschoenen in Bergen op Zoom.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring