Veiligheidskleding Tilburg

JaGers Bedrijfskleding: veiligheidskleding in Tilburg

De beste veiligheidskleding in Tilburg vind je bij JaGers Bedrijfskleding. Wij leveren veiligheidskleding op maat. Die is helemaal afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf en je personeel. Met onze kleding is je personeel niet alleen op de juiste, veilige manier gekleed, maar zorg je bovendien voor een professionele uitstraling van je organisatie. Wat we precies voor jou kunnen betekenen op het gebied van professionele veiligheidskleding in Tilburg? Daar vertellen we graag meer over. Voor verdere inspiratie of om de mogelijkheden te bespreken kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Veilige betrouwbare bedrijfskleding

JaGers Bedrijfskleding levert hoge kwaliteit gepersonaliseerde veiligheidskleding in Tilburg. Voor een werkgever is de veiligheid van je personeel natuurlijk ontzettend belangrijk. Je doet er alles aan om die te verzekeren, onder andere met de juiste veiligheidskleding. Die zorgen voor bescherming en zichtbaarheid. Ook beschermt veiligheidskleding in Tilburg tegen de weersinvloeden. Bij JaGers kun je rekenen op hoge kwaliteit bedrijfskleding die je bovendien kunt personaliseren. Denk hierbij aan het bedrukken met de bedrijfsnaam, het logo van je bedrijf, de slogan of een andere tekst. De kleding zorgt, naast veiligheid en bescherming, dus ook voor een herkenbaarheid en een professionele uitstraling. We bedrukken in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de veiligheidskleding in Tilburg perfect bij de huisstijl van je bedrijf past. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Topmerken van hoge kwaliteit

Maak ook de keuze voor veiligheidskleding in Tilburg van JaGers. Dan kies je namelijk voor hoge kwaliteit. Wanneer het gaat om veiligheid, wil je immers niks aan het risico overlaten. Wij leveren kleding van hoge kwaliteit van betrouwbare, bekende merken. Bij ons bestel je gepersonaliseerde veiligheidskleding in Tilburg van onder andere:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Wij hebben het welzijn van mens en milieu hoog in het vaandel staan. Daarom leveren we alleen kleren die op een verantwoorde manier geproduceerd worden. Een voorbeeld hiervan is het materiaal, dat altijd pvc-vrij is. Bovendien voldoet de kleding aan het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk, en ook aan andere keurmerken die sociale verantwoordelijkheid bevorderen.

Bestel veiligheidskleding in Tilburg

Je veiligheidskleding bestel je dus bij JaGers Bedrijfskleding. Voor meer informatie, persoonlijk advies, maatwerk veiligheidskleding en een vrijblijvende offerte, neem je contact op. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0164 – 745795 of stuur je een mail naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Vind de beste veiligheidskleding bij JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring