Veiligheidskleding Roosendaal

JaGers Bedrijfskleding: veiligheidskleding in Roosendaal

Voor gepersonaliseerde veiligheidskleding in Roosendaal voor jouw bedrijf, ben je bij JaGers Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk veiligheidskleding. Die stemmen wij helemaal af op de behoeften van jou, je personeel en je bedrijf. Wij zorgen dat je personeel niet alleen op de juiste, veilige manier gekleed is, maar dat de kleding ook de professionele uitstraling van je bedrijf aantoont. Wat kun je verwachten wanneer je bij JaGers veiligheidskleding in Roosendaal bestelt? Lees verder voor meer informatie, of neem direct contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Kies voor onze veilige bedrijfskleding

Op het gebied van veiligheidskleding is kwaliteit heel erg belangrijk. Dat is nodig om als werkgever de veiligheid van je personeel te garanderen. Wanneer je kiest voor veiligheidskleding in Roosendaal van JaGers, kies je voor kwaliteit. Onze kleding en accessoires bieden bescherming en zichtbaarheid, en zijn bestand tegen de weersinvloeden. Ook bieden we de mogelijkheid om de veiligheidskleding in Roosendaal te personaliseren. Dan bedoelen we bijvoorbeeld het bedrukken met de bedrijfsnaam, het logo van je organisatie, een slogan of een andere tekst. Zo zorgen we ervoor dat de kleding, naast veiligheid, ook herkenbaarheid en professionaliteit biedt. We bedrukken de veiligheidskleding in Roosendaal met verschillende kleuren en in verschillende stijlen. Op die manier creƫren we kleding die perfect bij de huisstijl van je bedrijf past.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Betrouwbare merken die topkwaliteit leveren

Bestel jij de veiligheidskleding van JaGers? Dan kies je dus voor kwaliteit. Op het gebied van veiligheid is dit ontzettend belangrijk. We kiezen altijd voor betrouwbare leveranciers en bekende merken. Bij ons bestel je veiligheidskleding in Roosendaal van topmerken als:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Hierbij hebben we het welzijn van mens en milieu hoog in het vaandel staan. We leveren enkel kleding die op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Dit zijn bijvoorbeeld materialen die pvc-vrij zijn. Ook heeft de kleding het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk, en is het voorzien van andere keurmerken die sociale verantwoordelijkheid bevorderen.

Bestel gepersonaliseerde veiligheidskleding in Roosendaal

Voor de veiligheidskleding van je bedrijf, kun je dus terecht bij JaGers Bedrijfskleding. Voor meer informatie, persoonlijk advies, maatwerk veiligheidskleding en een vrijblijvende offerte, neem je contact met ons op. Dat kan via het formulier hier op de site. Ook kun je bellen naar 0164 – 745795 of een mail sturen naar info@jagersbedrijfskleding.nl. JaGers Bedrijfskleding gaat graag voor je aan de slag met veiligheidskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring