Veiligheidskleding Dordrecht

JaGers Bedrijfskleding: veiligheidskleding in Dordrecht

Voor veiligheidskleding in Dordrecht van hoge kwaliteit, kun je terecht bij JaGers Bedrijfskleding. Wij leveren maatwerk veiligheidskleding, helemaal afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Zo zorg je er niet alleen voor dat je personeel op de juiste, veilige manier gekleed is, maar zorg je ook voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Wat kan JaGers Bedrijfskleding voor jouw bedrijf betekenen wat betreft professionele veiligheidskleding in Dordrecht? Lees verder voor meer informatie. Je kunt ook direct contact opnemen om de mogelijkheden met onze specialisten te bespreken.

Professionele en veilige bedrijfskleding

Bij JaGers Bedrijfskleding kun je terecht voor hoge kwaliteit, gepersonaliseerde veiligheidskleding in Dordrecht. De veiligheid van je personeel is natuurlijk ontzettend belangrijk voor jouw als ondernemer. Met de juiste veiligheidskleding zorg je onder andere voor bescherming en zichtbaarheid. Ook kies je voor de juiste veiligheidskleding in Dordrecht ter bescherming tegen weersinvloeden. JaGers biedt hoge kwaliteit bedrijfskleding, die je bovendien kunt personaliseren. Hierbij kun je denken aan de bedrijfsnaam, het logo van je bedrijf, de slogan of een andere tekst. De kleding biedt hiermee naast bescherming ook nog herkenbaarheid. Ook geeft het een professionele uitstraling. Wij bedrukken in verschillende kleuren en stijlen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de veiligheidskleding in Dordrecht helemaal bij de huisstijl van jouw bedrijf past. Neem contact op, en we bespreken graag de mogelijkheden.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Kies voor de kwaliteit van topmerken

Maak je de keuze voor veiligheidskleding in Dordrecht van JaGers Bedrijfskleding? Dan kies je dus voor topkwaliteit. Wat betreft veiligheid wil je immers niets aan het risico overlaten. Wij leveren kleding van hoge kwaliteit van bekende, betrouwbare merken. Bestel bij ons gepersonaliseerde veiligheidskleding in Dordrecht van onder andere:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Aangezien we het welzijn van mens en milieu hoog in het vaandel hebben staan, leveren we alleen kleding die op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Zo zijn alle materialen bijvoorbeeld pvc-vrij. Ook is de kleding, naast het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk, voorzien van andere keurmerken die sociale verantwoordelijkheid bevorderen.

Bestel jouw veiligheidskleding in Dordrecht

Bestel de veiligheidskleding voor jouw bedrijf dus ook bij JaGers Bedrijfskleding. Neem direct contact op voor meer informatie, persoonlijk advies, veiligheidskleding op maat en natuurlijk een vrijblijvende offerte. Hiervoor gebruik je het contactformulier op de site, bel je naar 0164 – 745795 of stuur je een mail naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Voor veiligheidskleding kun je terecht bij JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring