Veiligheidskleding Breda

Veiligheidskleding in Breda van JaGers Bedrijfskleding

Wanneer je op zoek bent naar veiligheidskleding in Breda van hoge kwaliteit, kun je terecht bij JaGers Bedrijfskleding. Wij verzorgen maatwerk veiligheidskleding die helemaal afgestemd is op de behoeften van je personeel en je bedrijf. Met onze hulp zorg je er niet alleen voor dat je personeel op de juiste, veilige manier gekleed is, maar ook dat de kleding de professionele uitstraling van je bedrijf reflecteert. Wat JaGers precies voor je kan betekenen op het gebied van veiligheidskleding in Breda? Lees gerust verder voor meer informatie, of neem direct contact op met onze specialist om de mogelijkheden te bespreken.

Kies voor veilige bedrijfskleding

Voor veiligheidskleding is de kwaliteit ontzettend belangrijk. Je wilt als werkgever de veiligheid van je personeel immers garanderen. Kies daarom voor veiligheidskleding in Breda van JaGers. Die zorgt onder andere voor bescherming en zichtbaarheid, en is bestand tegen verschillende weersinvloeden. Bovendien kun je bij JaGers je bedrijfskleding personaliseren. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld het bedrukken met de bedrijfsnaam, het logo van je bedrijf, de slogan of een andere tekst. De kleding biedt zo, naast beveiliging, ook herkenbaarheid. Daarbij zorgt het voor een professionele uitstraling. Wij bedrukken in verschillende kleuren en stijlen, waarmee we ervoor zorgen dat de veiligheidskleding in Breda helemaal bij de huisstijl van je bedrijf past. Neem gerust eens contact op. We spreken de mogelijkheden graag met je door.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Hoge kwaliteit van betrouwbare merken

Kies jij ervoor om veiligheidskleding in Breda bij JaGers te bestellen? Dan kies je dus voor topkwaliteit. Dat is belangrijk, want op het gebied van veiligheid wil je niets aan het risico overlaten. Wij leveren kleding van hoge kwaliteit van bekende, betrouwbare merken. Bij ons bestel je gepersonaliseerde veiligheidskleding in Breda van merken als:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Wij hebben het welzijn van mens en milieu hoog in het vaandel staan. Daarom leveren we alleen kleding die op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Denk hierbij aan materialen die pvc-vrij zijn. Ook is de kleding voorzien van het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk en van andere keurmerken die sociale verantwoordelijkheid bevorderen.

Bestel veiligheidskleding in Breda

Bestel de veiligheidskleding voor jouw bedrijf dus bij JaGers Bedrijfskleding. Neem direct contact met ons op voor meer informatie, persoonlijke advies, maatwerk veiligheidskleding en natuurlijk een vrijblijvende offerte. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0164 – 745795 of door te mailen naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Voor veiligheidskleding neem je dus contact op met JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring