Veiligheidskleding Bergen op Zoom

Bestel veiligheidskleding in Bergen op Zoom bij JaGers Bedrijfskleding

Bestel maatwerk veiligheidskleding in Bergen op Zoom voor jouw bedrijf bij JaGers Bedrijfskleding. Wij leveren veiligheidskleding die helemaal afgestemd is op de behoeften van jou, je werknemers en je bedrijf. Met onze hulp zorg je er niet alleen voor dat je personeel voorzien wordt van de juiste, veilige kleding, maar zorg je bovendien voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Wat JaGers Bedrijfskleding precies voor je kan betekenen op het gebied van veiligheidskleding in Bergen op Zoom? Lees verder of neem direct contact op voor meer informatie en om je situatie met onze specialisten te bespreken.

Veilige, betrouwbare bedrijfskleding

Op het gebied van veiligheidskleding is kwaliteit een heel erg belangrijke factor. Alleen met kleding van hoge kwaliteit kun je de veiligheid van je personeel namelijk garanderen. Daarom kies je voor veiligheidskleding in Bergen op Zoom van JaGers. Die zorgen voor bescherming en zichtbaarheid in verschillende situaties. Ook zorgen ze voor bescherming tegen weersinvloeden. Bij JaGers bieden we je ook de mogelijkheid om de kleding te personaliseren. Hierbij kun je denken aan het bedrukken van de kleding met de bedrijfsnaam of het logo, de slogan of een andere tekst geheel naar wens. Naast veiligheid zorgt onze kleding dus ook voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling. We kunnen de kleding in verschillende kleuren en stijlen bedrukken, en zorgen ervoor dat de veiligheidskleding in Bergen op Zoom helemaal past bij de huisstijl van je bedrijf. Om alle details te bespreken, vragen we je om contact met ons op te nemen.

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Betrouwbare merken van hoge kwaliteit

Bestel jij de veiligheidskleding bij JaGers? Je kiest dan dus voor topkwaliteit. Wij vinden namelijk dat je op het gebied van veiligheid geen risico’s moet nemen. We leveren kleding van bekende, betrouwbare merken. Zo bestel je bij ons kleding van onder andere:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Bij het kiezen van onze leveranciers, besteden we extra aandacht aan het welzijn van mens en milieu. We leveren dan ook alleen kleding die op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Hierbij kun je denken aan materialen die PVC-vrij zijn. Ook is onze kleding voorzien van het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk en van andere keurmerken die de sociale verantwoordelijkheid bevorderen.

Bestel veiligheidskleding in Bergen op Zoom

Bestel de nieuwe veiligheidskleding voor jouw bedrijf bij JaGers Bedrijfskleding. Neem contact op voor meer informatie, persoonlijk advies, maatwerk veiligheidskleding en uiteraard ook een vrijblijvende offerte. Vul direct hier op de site het contactformulier in, bel 0164 – 745795 of stuur een mail naar info@jagersbedrijfskleding.nl. Voor veiligheidskleding ben je bij JaGers Bedrijfskleding aan het juiste adres.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring