Kleding bedrukken Tilburg

Laat kleding bedrukken in Tilburg door de specialist

Laat kleding bedrukken in Tilburg door JaGers Bedrijfskleding. Wij bieden een groot assortiment aan werkkleding van topkwaliteit. We kunnen kleding voor je bedrukken in Tilburg. Of je nu al precies weet hoe de werkkleding voor jouw personeel eruit moet komen te zien, of dat je de mogelijkheden liever eerst nog bespreekt met onze specialist; wij helpen je graag verder. Samen maken we een design dat helemaal bij de huisstijl van je bedrijf past. Bij JaGers kun je altijd rekenen op persoonlijke hulp van onze specialisten. Neem contact met ons op, en laat door ons je kleding bedrukken in Tilburg.

Professionele gepersonaliseerde bedrijfskleding

JaGers Bedrijfskleding is de specialist voor iedere branche op het gebied van professionele, gepersonaliseerde bedrijfskleding. Wil je kleding laten bedrukken? Voor ons is dat geen probleem. Wij bedrukken onder andere truien, overhemden, poloshirts, t-shirts, jassen, veiligheidskleding en nog veel meer. We bedrukken de kleding bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf of de bedrijfsnaam, de slogan of met een heel andere tekst. We kunnen je kleding bedrukken in Tilburg in verschillende kleuren en stijlen, zodat het perfect past bij de huisstijl van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de kleding er professioneel uitziet en dat je personeel goed herkenbaar is. Kun je wel wat hulp gebruiken? Wij geven je graag persoonlijk, vakkundig advies. Neem contact met ons op!

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Bestel merken van topkwaliteit

Wanneer je kleding laat bedrukken in Tilburg bij JaGers, kun je altijd rekenen op topkwaliteit. Bij ons bestel je namelijk bedrijfskleding van bekende A-merken. Naast hoge kwaliteit vinden we ook het welzijn van mens en dier erg belangrijk. We leveren kleding die verantwoord geproduceerd wordt. De materialen zijn pvc-vrij en de kleding is voorzien van het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk en andere keurmerken die verantwoord ondernemen stimuleren. Merken die we leveren zijn onder andere:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Contact opnemen en kleding bedrukken in Tilburg

Laat je kleding bedrukken bij JaGers Bedrijfskleding. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en wij voorzien je van een vrijblijvende offerte. Ook heten we je van harte welkom op ons kantoor in Bergen op Zoom om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan via het contactformulier hier op de site. Je kunt ook bellen via 0164 – 745795 of je kunt ons via mail bereiken: info@jagersbedrijfskleding.nl. Laat je kleding bedrukken door JaGers Bedrijfskleding!

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring