Bedrijfskleding in Tilburg

Bedrijfskleding in Tilburg

Bedrijfskleding in Tilburg bestel je bij JaGers Bedrijfskleding. Bij ons vind je een ruim assortiment aan bedrijfskleding. Van stijlvolle kleding voor personeel in de horeca tot veiligheidskleding en toebehoren voor personeel in de bouw. Dat de kleding van goede kwaliteit is, comfortabel zit en duurzaam is vinden wij bij JaGers Bedrijfskleding belangrijk. Daarnaast staan wij voor je klaar bij het bedrukken van bedrijfskleding in Tilburg. Zo bestel je eenvoudig kleding met bijvoorbeeld jouw logo of slogan erop. Bekijk onze catalogus en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Toonaangevende merken

Kwaliteit, comfort, stijl en veiligheid vinden wij erg belangrijk. Daarom leveren wij enkel bedrijfskleding in Tilburg van de beste merken. Voor vrijwel iedere branche kun je bij ons terecht voor de geschikte kledingstukken. Wij leveren bedrijfskleding van onder meer de volgende merken:

  • ID Identity
  • Seven Seas Copenhagen
  • Clique
  • Jobman
  • Craft
  • Cutter & Buck

Daarnaast vinden wij het welzijn van mens en milieu ook belangrijk. Daarom leveren wij bedrijfskleding in Tilburg die op een duurzame manier geproduceerd wordt. De kleding heeft dan ook het OEKO-TEX Standard 100 keurmerk. Dat is nog eens verantwoord ondernemen!

Je eigen logo en slogan op je bedrijfskleding voor een professionele uitstraling

Bedrijfskleding laten bedrukken

Wil je de bedrijfskleding in Tilburg laten bedrukken? Ook daarvoor staat JaGers Bedrijfskleding voor je klaar. Wij personaliseren eenvoudig al je kledingstukken, zodat deze helemaal aansluiten bij jouw huisstijl. En dit heeft veel positieve effecten: zo is je personeel in één oogopslag herkenbaar en heeft het een professionele uitstraling. Heb je zelf al een goed idee voor het design? Laat het ons weten! Wil je hulp hierbij krijgen? Ook dat is geen probleem. Wij denken graag met je mee. Of je nu een logo wilt laten bedrukken of een zelfs een tekst in goud, zilver of tijgerprint: niets is te gek.

Bestel via de catalogus of bel voor maatwerk

Bedrijfskleding in Tilburg voor jouw onderneming bestellen? Dat kan bij JaGers. Wil je meer weten over de mogelijkheden, personalisatie van je bedrijfskleding of maatwerk? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Ons kantoor is gevestigd in Bergen op Zoom. Je neemt contact met ons op door een bericht achter te laten via het contactformulier hier op de website, een mail te sturen naar info@jagersbedrijfskleding.nl of bel naar 0164 – 745795 Bedrijfskleding in Tilburg bestel je eenvoudig bij JaGers Bedrijfskleding.

Copyright Jagers bedrijfskleding 2024 | Sitemap | Privacy verklaring